Mezzoforte Soul Music Otopeni

MIERCURI 18:00-20:00

SAMBATA 09:00-13:00

Membrii orchestrei Mezzoforte Soul Music sunt copii din orasul Otopeni, elevi ai Liceului Teoretic Ioan Petrus.         

Grupul  s-a infiintat la initiativa unui mare iubitor de oameni si arta, primarul orasului nostru, Silviu Constantin Gheorghe.

Anul acesta, pe data de 1 August, formatia a implinit 5 ani de la infiintare.

Ceea ce nu trebuie sa uitam este faptul ca acesti copii nu provin din familii cu traditie muzicala si nici nu au o pregatire muzicala formata in scoli de specialitate.

Datorita dragostei lor pentru muzica, talentului si pasiunii, sub directa indrumare a profesorului Marian Alexandru, au facut ca instrumentele lor sa fie auzite in scurtul timp de la infiintare pe mai multe scene de prestigiu, fiind invitati sa participe la diferite spectacole si festivaluri nationale si international de renume.  

Prima participare la o competitie in tara a fost  la Festivalul National al Fanfarelor Scolare “Gabriel Chaborschi”2015 editia a III-a la Ramnicu-Valcea, unde copiii au castigat locul I, iar in anul 2017, la inceputul lunii August, formatia a participat la Festivalul International de Fanfare “Iosif Ivanovici” editia a XIII-a de la Galati, unde prestatia lor artistica a fost rasplatita cu “Diploma de Excelenta”.                                           

Pe plan international in luna aprilie 2016, copiii au reprezentat Romania la Festivalul  “Fomged Festivals” din  Antalya – Turcia, unde au obtinut “Diploma de onoare “, cea mai inalta distinctie a festivalului. In anul 2017,  formatia a participat in perioada 18-24 aprilie la Festivalul International de coruri si orchestre din Porec, Croatia unde s-a bucurat de un real succes, copiii fiind aplaudati la scena deschisa trecand in palmaresul formatiei  “Diploma de excelenta”. La inceputul lunii Noiembrie, orchestra a participat la Festivalul Concurs International “The Grand Festival Bridges 2017-Prague Stars “ unde  a  castigat premiul I, cupa si medalia de aur. In urma acestui rezultat obtinut la Praga, grupul a fost  selectat  de  catre conducerea  Asociatiatiei Europene a Festivalurilor Folclorice (EAFF) din peste 8000 de colective participante la diferite festivaluri si concursuri internationale desfasurate  pe toata perioada anului 2017, sa reprezinte Romania si totodata orasul Otopeni,  la Campionatul Balcanic de Folclor -“Euro Folk”-  Jiva Voda 2018  (07-11) iunie  2018, de unde copii s-au intors cu medalia de aur si titlul de “Campion Balcanic” la categoria “folklor instrumental orchestras”  iar in batalia pentru obtinerea”GRAND PRIX” grupul a obtinut trofeul: “BRONZE ORPHEUS” si medalia de bronz.

In perioada 30 iulie-04 august formatia a participat reprezentand de asemenea Romania si orasul Otopeni la Festivalul Concurs International de folclor,dans si muzica “The Festival Bridges Rimini- Italia 2018 unde a castigat marele trofeu al festivalului “GRAND PRIX”.

Atunci cand dragostea pentru frumos, munca si pasiunea isi dau mana, rezultatul nu poate fi decat unul singur:  REUSITA LA SUPERLATIV!                                                                                                                                                             

CONTACT

Otopeni, Strada 23 August, Nr.8

Tel: +40.21.352.00.37

PROGRAM

Luni - Vineri: 8:30 - 15:30
Sambata: 9:00 - 13:00​

TRANSPORT

  • Grey Facebook Icon

Piata Presei Libere – C.F.R. Balotesti 449

Piata Unirii – Aeroport “Henri Coanda” 783

Gara de Nord - Aeroport “Henri Coanda” 780

© 2018 by Centrul Cultural ION MANU